English

Възстановяване на ценни данни от флашки и SD карти.

тегло: 0.000
Професионален сервиз с многогодишен опит предлага надеждно възстановяване на данни. За да не се влоши състоянието не включвайте повече устройството и не го давайте на неспециалист.
180.00 лв.
Запитване за оферта

Възстановяването на данни изисква специализирано оборудване, професионален софтуер, екип с голям опит и технически умения.

  • НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛУЧАЙНИ ПРОГРАМИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, защото е много вероятно да загубите безвъзвратно данните !!! 
  • Приемаме поръчки в нашият офис и по куриер. Желателно е да опишете обстоятелствата при настъпване на повредата, както и кои данни са Ви най-важни (документи, снимки, др.)
  • След диагностика, ще Ви информиране за дейностите, които трябва да се извършат и и точната цената за тях. Тази цена се заплаща само при успешно възстановяване на данните! Ако сте съгласни продължаване работа. Ако не сте съгласни връщаме устройството с наложен платеж 30 лв. за диагностиката.
  • При изгорели флашки се купува нова флашка от същия модел, наречено "донор", което се плаща даже и да не се възстановят данните. Ако имате такова е добре да го дадете заедно с поръчката.
  • Времето за изпълнение зависи от количеството поръчки които имаме в момента, вида на повредата и евентуално времето на доставка на донора.
  • За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да се запишат. След получаване на възстановените данни от клиента, при нас се запазват за една седмица и след това се изтриват.
  • Гарантираме конфиденциалност на данните!

ЦЕНИ

  1. Диагностика за откриване на повредата и методът за възстановяване - 30 лв. Плаща се даже и да не е възможно възстановяване на данните!
  2. Възстановените данни се записват на нов носител предоставен от клиента или закупен от нас и платен от клиента.
  3. Цените за възстановяване според устройството и видът на повредата обикновенно са и започват от:
  • Логическа грешка - 150 лв. 
  • Електроника - 270 лв.
  • Четене на информацията директно от чипа-памет на флашка или SD карта. - 600 лв.
връщане изтритивръщане на изтритивръщане на снимкивъзстановя изтрити снимкивъзстановяване информация от флашка, сд картавъзстановяване на даннивъзстановяване на даннивъзстановяване на данни от флашка, сд картавъзстановяване на изтритивъзстановяване на изтрити даннивъзстановяване на изтрити снимкивъзстановяване на изтрити снимкивъзстановяване на изтрити снимки и видеоклиповевъзстановяване на изтрити снимки от флашка, сд картавъзстановяване на изтрити снимки от флашка, сд картавъзстановяване на изтрити снимки от флашка, сд карта самсунгвъзстановяване на изтрити файловевъзстановяване на изтрити файловевъзстановяване на изтрити файлове от флашка, сд картавъзстановяване на информациявъзстановяване на информация от повреден флашка, сд картавъзстановяване на информация от флашка, сд картавъзстановяване на повреден флашка, сд картавъзстановяване на снимкивъзстановяване на снимкивъзстановяване на снимки в флашка, сд картавъзстановяване на снимки от флашка, сд картавъзстановяване на файловевъзстановяване на флашка, сд картавъзстановяване на флашка, сд картавъзстановяване снимкивъзстановяване файловеизвличане на информацияизгорял флашка, сд картаизтрити снимкиизтрити снимкиизтрити снимки андроидизтрити снимки от флашка, сд картаизтрити файловеизтрити файлове флашка, сд картаинформация от флашка, сд картакак да възстановим изтрити снимкикак да възстановим изтрити снимки от флашка, сд картакак да възстановя изтритикак да възстановя изтрити снимкикак да възстановя изтрити снимки от флашка, сд картааповредена картапоправка на флашка, сд картапоправяне на флашка, сд картапрограма за възстановяванепрограма за възстановяване на изтрити снимкисваляне на информация от повреден флашка, сд картаснимки в флашка, сд картааснимки от флашка, сд картаафайлове от флашка, сд картаvastanovqvane na snimki