За нас
 | Контакти
 | Новини
 | Download
 | Работа
валута
начало
ПРОДУКТИ
Вашата кошница е празна!
| новини |
    VOIP

 
GSM и Интернет техника за отдалечено управление
Техника за Умен дом
GSM гейтуей и асансьрни комуникатори
GSM и WiFi Домофон и контол на достъпа
Възстановяване на данни от Хард дискове, флашки и др.
UPS за парно
Техника и услуги за евтини международни разговори
GSM телеконтрол
Разни устройства
VOIP ценова листа
 
 

Търсене:

English German French Italian Spanish Portuguese Greek Russian Romanian Swedish Danish Finnish
Dutch Turkish Chinese (Simplified) Arabic Hindi Serbian Polish Czech Japanese Albanian Afrikaans  


ПРОМОЦИИ
GSM реле "K1R"

Устройството е предназначено да позволи на собственника да включва или изключва отдалечено един електроуред чрез СМС. Има изведен куплунг на превключващият контакт на вграденото реле. За по-вече информация натиснете бутона "ОЩЕ".

още

  Цена: 120.00 лв.

бр.

 

 начало | Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.
 
Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др. Възстановяване на данни от Хард дискове, флашки и др.

Възстановяване на данни от повредени хард дискове, флашки и др.

Професионален сервиз с по-вече от 30 годишен опит извършва всички дейности свързани с диагностика и възстановяване на данни от хард дискове, флашки, SD карти и др.


Описание:

  • Възстановяване на данни от повредено устройство изисква много специални инструменти, оборудване, софтуер и технически умения. 
  • За да предотвратите влошаване на повредата, не включвайте по-вече устройството и не го давайте на неспециалист по възстановаване на информация!.
  • Техниката се приема в нашият офис или с куриер. Желателно да опишете обстоятелствата при настъпване на повредата, както и които данни са Ви важни (документи, снимки, др.)
  • След диагностика, ще Ви информиране за дейностите които трябва да се извършат и цената за тях. Ако повредата е в механиката или електрониката клиента трябва да плати ново устройство от същия модел, наречен донор независимо от крайният резултат. Ако решите че не искате да продължим работата ще дължите само 20 лева за диагностиката.
  • Времето за изпълнение зависи от вида на повредата и евентуално времето на доставка на донора. Имайте предвид че работата по възстановяване на информацията е труден и бавен процес.
  • За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да ги запишем. При малко количество може да ги получите на флашка, DVD, имейл или да ги изтеглите през Интернет.
  • Файлове които не може да се възстановят напълно или частично ще намерите в отделна директория. Количеството на тези файлове зависи от степента на увреждане на носителят на информация.
  • Гарантираме конфиденциалност на данните!

 За контакти:


София 1784, бул. "Цариградско шосе" 7-ми км. No:133, 
БИЦ-ИЗОТ, офис 312

Тел: 0896757070;   office@elexim.comЕТИКЕТИ:
възстановяване на изтрити файлове, възстановяване на хард диск, смяна на хард диск, vastanovqvane na snimki, възстановяване на повредена флашка, възстановяване на изтрити съобщения, повредена карта, възстановяване на изтрити снимки, възстановяване на изтрити снимки от телефон, сваляне на информация от повреден хард диск, възстановяване на данни, възстановяване на данни от хард диск, възстановяване на изтрити файлове от кошчето, поправяне на хард диск, възстановяване на повредена sd карта, изгорял хард диск, възстановяване на изтрити съобщения от телефон, възстановяване на изтрити снимки от карта памет, ремонт на хард диск, изтрити снимки, възстановяване на изтрити файлове от карта памет, възстановяване на микро сд карта, възстановяване на файлове от хард диск, поправка на флашка, възстановяване на изтрити файлове, възстановяване на изтрити данни, възстановяване на диск, проверка на hdd, възстановяване на изтрити файлове windows, възстановяване на изтрити контакти, възстановяване на информация от хард диск, възстановяване на сд карта, възстановяване на информация от хард диск цена, поправка на хард диск, проверка на хард диск, възстановяване на снимки, възстановяване на флаш памет, възстановяване на флашка, тест хард диск, vaztanovqvane na snimki, възстановяване на изтрити файлове от хард диск, възстановяване на файлове, възстановяване на повреден хард диск, тест на hd, възстановяване на криптирани файлове, възстановяване на информация от повреден хард диск, повреден хард диск, тест на hdd, възстановяване на файлове от флашка, как да възстановя изтрити файлове, възстановяване на диск, възстановяване на хард диск, повреден хард диск, възстановяване на изтрити съобщения, възстановяване на изтрити контакти,
«назад
  Начини на плащане:
© 2022 ЕЛЕКСИМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават