English

Проверка на контролни електромери

тегло: 0.000
Проверка на всички видове монофазни и трифазни контролни електромери в лицензирана лаборатория или на място при клиента.
30.00 лв.
Запитване за оферта

Препоръчителни действия преди да се обърнете към нас:

  1. Препоръчваме да заявите в офис на регионалното електроразпределително дружество да монтира и пломбира вашият електромер за да имате юридическо право да оспорвате показанията. Техен техник може да направи измерването на място.
  2. Пломбирате електромера, ако ваш квалифициран електротехник е монтирал електромера, за да не може друг да има достъп до куплунга за свързване на кабелите.
  3. Друг вариянт е да подмените електромера с нов произведен същата година за да имате гаранция на точността 6 години за монофазен и 4 години за трифазен електромер.

Измерване на контролни електромери в лаборатория:

  • Ако искате нашето съдействите препоръчваме квалифицирам електротехник да демонтира електромера и да се донесе в лаборатотията за измерване. Ако електромера отговаря на изискванията ние издаваме протокол и слагаме пломба която важи 6 години за монофазен и 4 години за трифазен електромер. 
  • Цени без ДДС за проверка в лабораторията:
  • Монофазен електромер -  30 лв.
  • Трифазен електромер    -  60 лв.

Измерване на контролни електромери на място при клиента:

  1. Посещаваме клиенти само в София с допълнително заплащане 100лв. без ДДС.
  2. При посещение на място освен собственика трябва да присъства наемателя, за да включи консуматор на ток и електротехник, който да ни даде достъп до кабелите.
  3. Преди посещението искаме да ни изпратите снимка на монтираният електромер на която да се вижда как са свързани кабелите.
  4. Измерването показва дали електромера отговаря на изискванията или не, но не се издава протокол.
  5. Ако електромера дава грешка може да се замени временно или постоянно с друг.
  6. Демонтираният електромер може да се изпита в нашата лаборатория и да се издаде протокол.