English

Предплатен акаунт за евтини международни разговори от обикновен телефон.

тегло: 0.000
Вие може да провеждате по-евтини международни телефонни разговори от вашият мобилен или стационарен телефон по всяко време. Това е предплатена телефонна услуга на фирма ЕЛЕКСИМ.
10.00 лв.
бр.

          Свързването става на 2 стъпки:

  1. Изберете някой от нашите стационарни номера наречени входни точки - 028090337 или 028090338. След 2 позвънявания ще чуете автоматично гласово съобщение което ще ви подкани да изберете номерът в чужбина с който искате да разговаряте или да натиснете бутон * за да чуете сумата по вашата сметка.  Телефонните номера от които ще се обаждате, трябва да са регистрирани в нашата система. Ако имате неизползвани минути в телефонният си абонамент към номера в България, те Ви осигуряват безплатен достъп до нашите входни точки.
  2. След като свърши това съобщение изберете международният номер с който искате да говорите чрез бутоните на телефона си и за край натиснете бутона със знак #.
  • За Ваше удобство дългите международни номерата може да се запишат предварително в нашата централа и вместо тях да избирате само една цифра - 1, 2 или 3  и т.н. 
  • За да избегнете избирането на 2 стъпки както е описано по-горе може да запишете в паметта на телефона си номерът на една от входните точки, след това специален бутон "P" (пауза) и накрая номерът в чужбина с който искате да говорите. 
  • Предплатената Ви сума се изразходва само по време на разговор с международният номер. В зависимост от продължителноста и направлението тази сума намалява според нашата ценова листа.
  • С една предплатена сума може да провеждате много разговори. Когато предплатената сума намалее преди разговора ще чуете възможната продължителност, след която връзката ще се прекъсне.
  • Може да доплащате многократно.
  • Не се изисква да имате интернет.

Цените ни в стотинки за 1 минута разговор ще да намерите по-горе или като натиснете ТУК,  Чрез падащото меню изберете държавата или като напишете първите цифри (префикса) на номера и натиснете бутона "send".

За контакти:
София 1784, бул. "Цариградско шосе" 7-ми км. No:133, БИЦ-ИЗОТ, офис 312
Тел: 0896757070
office@artbgnet_ELEXIM.com

 

Свързани продукти