English

Възстановяване на данни от повредени HD, SSD дискове, флашки, SD карти, телефони.

тегло: 0.000
Доверете се на професионален сервиз с многогодишен опит за възстановяване на данни. Практиката показва че повечето повреди се дължат на електрическа или механическа повреда. За да не се влоши състоянието не включвайте повече устройството и не го давайте на неспециалист.
150.00 лв.
Запитване за оферта
  • Възстановяването на данни изисква специализирано оборудване, професионален софтуер, екип с голям опит и технически умения.
  • НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛУЧАЙНИ ПРОГРАМИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, защото е много вероятно да загубите безвъзвратно данните !!! 
  • Приемаме поръчки в нашият офис и по куриер. Желателно е да опишете обстоятелствата при настъпване на повредата, както и кои данни са Ви най-важни (документи, снимки, др.)
  • След диагностика, ще Ви информиране за дейностите, които трябва да се извършат и цената за тях. Ако решите че не искате да продължим работата, ще дължите само 30 лева с ДДС.
  • Ако повредата е в механиката ще трябва да се плати ново устройство от същия модел, наречено "донор" независимо от крайният резултат. От него ще вземем части за подмяна на повредените.
  • Времето за изпълнение зависи от количеството поръчки които имаме в момента, вида на повредата и евентуално времето на доставка на донора. Възстановяване на информацията е много прецизна и бавна работа.
  • За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да ги запишем.
  • Гарантираме конфиденциалност на данните!
възстановяване информация от хард дисквъзстановяване на sd картавъзстановяване на даннивъзстановяване на дисквъзстановяване на изтрити даннивъзстановяване на изтрити снимкивъзстановяване на изтрити снимки от карта паметвъзстановяване на изтрити файловевъзстановяване на изтрити файлове windowsвъзстановяване на изтрити файлове от карта паметвъзстановяване на изтрити файлове от хард дисквъзстановяване на информация от повреден хард дисквъзстановяване на информация от хард дисквъзстановяване на информация от хард дисквъзстановяване на карта паметвъзстановяване на микро сд картавъзстановяване на повреден хард дисквъзстановяване на повредена sd картавъзстановяване на повредена флашкавъзстановяване на сд картавъзстановяване на снимкивъзстановяване на файловевъзстановяване на флаш паметвъзстановяване на флашкавъзстановяване на хард дискизгорял хард дискизтрити снимкиизтрити файловеинформация от хард дисккак да възстановя изтритиповреден хард дискповредена картапоправка на флашкапоправка на хард дискпоправяне на хард дискпроверка на hddпроверка на хард дискремонт на хард дисксваляне на информация от повреден хард дискхард диск информацияремонт ssdvastanovqvane na snimki
Свързани продукти