English

Възстановяване на ценни данни от HDD и SSD

тегло: 0.000
Професионален сервиз с многогодишен опит предлага надеждно възстановяване на данни. За да не се влоши състоянието не включвайте повече устройството и не го давайте на неспециалист.
240.00 лв.
бр.

Възстановяването на данни изисква специализирано оборудване, професионален софтуер, екип с голям опит и технически умения.

  • НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛУЧАЙНИ ПРОГРАМИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, защото е много вероятно да загубите безвъзвратно данните !!! 
  • Приемаме поръчки в нашият офис и по куриер. Желателно е да опишете обстоятелствата при настъпване на повредата, както и кои данни са Ви най-важни (документи, снимки, др.)
  • След диагностика, ще Ви информиране за дейностите, които трябва да се извършат и точната цената за тях. Тази цена се заплаща само при успешно възстановяване на данните! Ако сте съгласни продължаване работа. Ако не сте съгласни връщаме устройството с наложен платеж 30 лв. за диагностиката.
  • Ако повредата е в механиката ще трябва да се плати ново устройство от същия модел, наречено "донор" независимо от крайният резултат. От него ще вземем части за подмяна на повредените.
  • Времето за изпълнение зависи от количеството поръчки които имаме в момента, вида на повредата и евентуално времето на доставка на донора. Възстановяване на информацията е много прецизна и бавна работа. За спешни поръчки цените по-долу се удвояват.
  • За получаване на възстановените данните е необходимо ново устройство на което да ги запишем. След получаване на възстановените данни от клиента, при нас се запазват за една седмица и след това се изтриват.
  • Гарантираме конфиденциалност на данните!

ЦЕНИ

  1. Диагностика за откриване на повредата и методът за възстановяване - 30 лв. Плаща се даже и да не е възможно възстановяване на данните!
  2. Възстановените данни се записват на нов носител предоставен от клиента или закупен от нас и платен от клиента.
  3. Цените за възстановяване според устройството и видът на повредата започват от:

HDD

  • логическа грешка - 240 лв. 
  • Управляващата електроника 360 лв. + цената на  нов HDD за донор.
  • Механиката 480 лв. + цената на нов HDD за донор.
  • За спешни поръчки цените се удвояват.

SSD

  • логическа грешка - 240 лв. 
  • Повредени компоненти 480лв. + цената на  нов SSD за донор.
  • За спешни поръчки цените се удвояват.
възстановяване информация от хард дисквъзстановяване на sd картавъзстановяване на даннивъзстановяване на дисквъзстановяване на изтрити даннивъзстановяване на изтрити снимкивъзстановяване на изтрити снимки от карта паметвъзстановяване на изтрити файловевъзстановяване на изтрити файлове windowsвъзстановяване на изтрити файлове от карта паметвъзстановяване на изтрити файлове от хард дисквъзстановяване на информация от повреден хард дисквъзстановяване на информация от хард дисквъзстановяване на информация от хард дисквъзстановяване на карта паметвъзстановяване на микро сд картавъзстановяване на повреден хард дисквъзстановяване на повредена sd картавъзстановяване на повредена флашкавъзстановяване на сд картавъзстановяване на снимкивъзстановяване на файловевъзстановяване на флаш паметвъзстановяване на флашкавъзстановяване на хард дискизгорял хард дискизтрити снимкиизтрити файловеинформация от хард дисккак да възстановя изтритиповреден хард дискповредена картапоправка на флашкапоправка на хард дискпоправяне на хард дискпроверка на hddпроверка на хард дискремонт на хард дисксваляне на информация от повреден хард дискхард диск информацияремонт ssdvastanovqvane na snimki
Свързани продукти