English

GSM спешна връзка със стари хора

тегло: 0.400
Това устройство е предназначено за спешни повиквания през GSM мрежата. Той работи с всички GSM оператори. Позволява на самотните възрастни хора, хората с увреждания и децата да се свързват лесно със семейството си. Устройството разполага с голям бутон, чрез който лесно може да бъде да се обаждате и / или да изпращате SMS на 3 предварително записани телефона. Има вградена батерия, която осигурява по всяко време спешни повиквания.
100.00 лв.
Запитване за оферта

Собствениците могат да зададат устройството дали да изпраща SMS след натискане на бутона или само за да набира телефонните номера. Той може също да зададе дали да приема обаждания само от определени телефонни номера или от всички.

За да добавите номер към списъка с разрешени номера, просто натиснете бутона SOS след повикването. Устройството автоматично отговаря на телефонно обаждане от списъка с разрешени номера или от всички номера, в зависимост от желанието на собственика.

SOS Авариен авариен сигнал

След натискане на бутона SOS устройството автоматично набира 3 предварително записани телефона (ако е разрешено също да изпрати SMS).

Когато спирате за повече от 30 минути и когато се възстановите, ще получите SMS.

Основни функции:

Високо качество на разговора.
Регулиране на силата на звука.
Автоматичен отговор на повикванията от списъка с одобрени номера.
Вградена акумулаторна батерия.
Лесен монтаж на стенен монтаж или маса.
Лесна настройка чрез прилагане на смартфон или чрез SMS.
Работно напрежение: - 12 V
Резервна батерия: - 800mAh
GSM честота: - 850/900/1800 / 1900MHz,
Размери: - 13 * 13 * 2,7 см
Тегло: - 200 g (0,44 kg)

sos